WEDDING

Een stijlvolle bruidegom

Wat voor type trouwpak je ook voor ogen hebt, of het nu klassiek, zomers, sportief of modern is, onze tailors hebben de expertise en ervaring om jouw wensen tot leven te brengen. Wij streven ernaar dat je je comfortabel voelt en dat je dit uitstraalt. Bij ons draait het niet alleen om het pak zelf, maar om het hele plaatje. We nemen de tijd om jou te leren kennen en je smaak te begrijpen, om zo samen met jou het perfecte trouwpak te creëren dat past bij jouw stijl en jullie dag. Onze tailors zorgen voor elk detail en streven naar niets minder dan perfectie om jou te laten schitteren op je grote dag. Daarnaast maken wij jouw trouwpak zo dat je hem makkelijk (in zijn geheel en los) kunt doordragen.

|  Grooms aan het woord

Dennis de Jonge

Julien Latreille

Michael Ligeon

Vincent moleveld

Nick van Duyn

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Wij begrijpen dat het uitzoeken van een trouwpak geen alledaagse gebeurtenis is. Het is een bijzonder moment en wij streven ernaar om dit moment onvergetelijk te maken. Bij het betreden van onze winkel in Voorburg word je verwelkomd door een sfeer van verfijning en vakmanschap. Je wordt onder het genot van een espresso of een glaasje wijn begeleid door onze ervaren tailors die luisteren naar jouw wensen en je helpen bij elke stap van het proces. Van de perfecte snit tot de fijnste details, zoals de keuze van stoffen en knopen, elk aspect wordt zorgvuldig besproken om ervoor te zorgen dat je trouwpak niet alleen perfect past, maar ook jouw unieke stijl weerspiegelt. 

Isabelle en Julien vooraanzicht
Luigi vult formulier in

1.

Het opmeten

We ontvangen je in onze prachtige winkel in Voorburg en nemen rustig jullie trouwdag door. Doe vooral vooraf inspiratie op, zodat wij een goed beeld krijgen van jouw wensen.

Luigi met knopen

2.

Stofkeuze en details

Luigi neemt jouw maten nauwkeurig op nadat de gewenste kledingstukken zijn besproken. Voor ons ruime assortiment stoffen werken wij met vooraanstaande leveranciers.

Close-up van passessie half gestikt pak

3.

Atelier

In ons atelier gaan we aan de slag met jouw maatkleding. We hebben aandacht voor de kleinste details, van stitching tot handgemaakte knoopsgaten en perfect matchende patronen.

Luigi neemt metingen van schouders man in spiegel

4.

Fitting

Na 6 tot 8 weken kom je langs voor de eerste fitting. Je ziet voor het eerst de outfit met alle prachtige details. Eventuele aanpassingen worden in de fitting besproken.

Luigi's groom Vincent Moleveld met bruid Hilly-Anne

het perfecte plaatje

Het vinden van het perfecte trouwpak kan een overweldigende taak lijken, temidden van een overvloed aan keuzes en stijlen. Bij I am Luigi begrijpen we dat elk detail ertoe doet, daarom luisteren we aandachtig naar jou. We vragen niet alleen naar jouw persoonlijke voorkeuren en wat je mooi vindt, maar we nemen ook de tijd om te begrijpen wie je bent en wat bij je past. Door vragen te stellen over de details van je speciale dag, zoals de locatie, het thema en de stijl van de bruiloft, streven we ernaar een trouwpak te creëren dat bij jou past, maar ook naadloos aansluit bij de sfeer van jullie grote dag, zodat jouw verschijning niet alleen indruk maakt, maar harmonieus samensmelt met de algehele beleving van jullie trouwdag.

Luigi's grooms Dennis de Jonge
Michael en Karin
Nick van Duyn trouwen
Luigi's grooms Dennis de Jonge
Michael en Karin
Nick van Duyn trouwen