DENNIS DE JONGE

GROOMS AAN HET WOORD

Meet Luigi’s Grooms! Dennis de Jonge vertelt over zijn drie dagen durende bruiloftsfeest dat plaatsvond op Ibiza.

1.WIE BEN JE?

Ik ben Dennis de Jonge en ik woon in Zoetermeer. Ik werk in de sales bij een Amerikaanse software leverancier. Ik ben getrouwd met Esther en we hebben samen twee dochters.

2. HOE HEB JE JOUW VROUW TEN HUWELIJK GEVRAAGD?

In 2020 heb ik Esther ten huwelijk gevraagd op Ibiza. Onze dochters, mijn ouders en haar vader waren er bij. Esther en ik zijn echt verliefd op Ibiza en op Ibiza ook écht verliefd geworden. Het was daarom voor ons de ideale plek om te verloven. In een mooi restaurant ben ik op één knie gegaan tijdens de verjaardag van haar vader. Die verjaardag was natuurlijk een goede reden om allemaal mooi gekleed te gaan en een goede fles champagne te bestellen. Haar vader ging speechen en toen mocht ik de speech overnemen voor het aanzoek.

3. WAAR ZIJN JULLIE GETROUWD?

Op Ibiza. Het was 3 dagen lang feest met 100 gasten.

4. HOE ZAG DE DAG ERUIT?

Vrijdag was de receptie, omdat er ook veel mensen uit het buitenland kwamen. Daar had iedereen de gelegenheid om elkaar een beetje te leren kennen. Zaterdag (aan het einde van de middag) vond de ceremonie buiten plaats. We hebben zelf onze geloftes geschreven en voorgedragen. We hebben zelfs een paar mannen aan het huilen gekregen, haha. Na de ceremonie was de borrel en daarna het feest. Het was een fantastische avond vol met zwaaiende, witte zakdoeken, dansen en sangria. 

5. JE HEBT JE TROUWPAK LATEN MAKEN DOOR BART JAN BIJ I AM LUIGI, HOE BEN JE ZO BIJ HEM TERECHT GEKOMEN?

Ik ken Bart Jan via een gezamenlijke vriend. Op zijn aanraden heb ik contact opgenomen met Bart Jan om mijn trouwpak, het pak van mijn vader en dat van mijn schoonvader te laten maken. Zo werd ik één van Luigi’s Grooms.

Luigi's grooms Dennis de Jonge die hand in hand met bruid van de camera wegloopt
Luigi's grooms Dennis de Jonge

6. HAD JE VAN TEVOREN AL INSPIRATIE OP GEDAAN HOE JE PAK ERUIT MOEST KOMEN TE ZIEN?

Ik had van tevoren wel ideeën, maar uiteindelijk heb ik me door Bart Jan laten adviseren en is het iets heel anders geworden dan wat ik in gedachten had!

7. VOND JE HET MOEILIJK OM KEUZES TE MAKEN?

Ik vond het lastig om de kleur te bepalen, omdat er zóveel keuze is. Dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Gelukkig heeft Bart Jan daar goed meegeholpen. Ik vond het makkelijker om de beslissingen over de afwerkingen van het pak te nemen.

8. HOE HEB JE HET LATEN MAKEN VAN EEN TROUWPAK op maat UITEINDELIJK ERVAREN?

Ik vond het een hele prettige ervaring. Het was heel professioneel en ook echt leuk. Het geheel was ook echt een beleving, omdat mijn vader en schoonvader erbij waren, die hadden nog nooit zoiets mogen ervaren dus dat maakte het extra speciaal.

9. TIPS VOOR ANDERE GROOMS?

Ga naar I am Luigi! Verdiep je van tevoren een beetje in de stijlen en kleuren die je mooi vindt. Ik heb na mijn ervaring ook veel vrienden doorgestuurd naar Bart Jan en allemaal zijn ze even tevreden. Een aanrader dus!

LUIGI’S GROOMS