Michael Ligeon

GROOMS AAN HET WOORD

Meet Luigi’s Grooms! Michael Ligeon vertelt over zijn liefde voor zijn vrouw, hoe hun grote dag eraan toe ging en hoe hij het laten maken van een trouwpak op maat heeft ervaren.

1.WIE BEN JE?

Mijn naam is Michael Ligeon, Ik woon samen met mijn vrouw en onze drie jongens (14, 12, 11) in Den Haag. Ik heb nog vier oudere kinderen, allemaal uitwonend. In het dagelijkse leven werk ik voor een internationaal softwarebedrijf. Ik houd van (live) muziek en voetbal. Ik ben een groot Chelsea fan. Het liefst ben ik thuis of breng ik tijd door met mijn gezin, familie en/of vrienden. Lekker uit eten en af en toe een goede cognac, dat is puur genieten! Maar het eten van mijn vrouw, tja liefde gaat door de maag. Ik ben zeer gelukkig! BLESSED!
 

2. HOE HEB JE JOUW VROUW TEN HUWELIJK GEVRAAGD?

Ik heb haar ten huwelijk gevraagd op haar verjaardag in het bijzijn van al onze dierbaren. Tijdens het dankwoord aan onze gasten ben ik op één knie gegaan en heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Heel traditioneel, maar voor haar een grote verrassing.
 

3. WAAR ZIJN JULLIE GETROUWD?

Wij zijn in Rotterdam getrouwd bij The Boathouse aan de Kralingse Plas. Een prachtige locatie voor zowel de ceremonie als het feest.

4. HOE ZAG JULLIE DAG ERUIT?

Het thema van de dag was het vieren en het delen van onze liefde met al onze familie en vrienden. Een goede vriend, de dansende ceremoniemeester, heeft ons getrouwd. Hij kwam dansend de rode loper op en heeft daarmee gelijk de feestelijke toon gezet. Daarna kwamen alle getuigen, kinderen en natuurlijk wij, het bruidspaar, de rode loper op – inclusief muziek en kleine choreografie. Er waren diverse live optredens van bekende grote Nederlandse artiesten en dj’s. Speciaal is dat onze fotografe, Jill Streefland, met foto’s van onze bruiloft verschillende internationale prijzen heeft gewonnen.
 

5. JE HEBT JE TROUWPAK OP MAAT LATEN MAKEN DOOR BART JAN BIJ I AM LUIGI, HOE BEN JE BIJ HEM TERECHT GEKOMEN?

Van een goede vriend kreeg ik zijn naam door. Daar ben ik hem nog steeds zeer dankbaar voor. Bart Jan en ik bleken achteraf een aantal dezelfde mensen te kennen, dus dat was heel leuk.
Luigi's Grooms - Michael Ligeon
Michael en Karin

6. HAD JE VAN TEVOREN AL INSPIRATIE OP GEDAAN HOE JE PAK ERUIT MOEST KOMEN TE ZIEN?

Ik had alleen de kleur en wist dat het een mooi strak pak moest worden. De rest is tijdens het proces ontstaan. Bart Jan heeft me echt geholpen met het kiezen van de juiste style. 
 

7. VOND JE HET MOEILIJK OM KEUZES TE MAKEN?

Ik had zeker hulp nodig, maar ik was in zeer goede handen. Ik heb het advies van Bart Jan als zeer prettig ervaren. Hij is eerlijk en heeft gevoel voor stijl en klasse. Het is zo fijn als je direct merkt dat je in goede handen bent.

8. HOE HEB JE HET LATEN MAKEN VAN TROUWPAK op maat UITEINDELIJK HELEMAAL ERVAREN?

Het was een hele mooie ervaring die ik graag vaker zou willen beleven. Hoe gaaf is het dat iets speciaal voor jou wordt gemaakt. Kleding helemaal op jouw lijf geschreven. In lijn met wie je bent. Ik voelde me STERK, MOOI, ZELFVERZEKERD en KRACHTIG.
 

9. TIPS VOOR ANDERE GROOMS?

Ga voor de ervaring van het laten maken van een maatpak voor wellicht de belangrijkste dag uit je leven. Word en voel je letterlijk de sterkste versie van jezelf. I am Luigi heeft mij deze ervaring gegeven.

LUIGI’S GROOMS