Nick van Duyn

GROOMS AAN HET WOORD

Meet Luigi’s Grooms! Nick van Duyn vertelt hoe hij op zijn knieën ging voor Fleur, hoe hun bruiloft verliep en waarom hij iedereen die gaat trouwen aanraadt om het pak te kopen bij I am Luigi! 

1.WIE BEN JE?

Mijn naam is Nick van Duyn. Ik ben 34 jaar oud en woonachtig in Voorburg. Inmiddels ben ik getrouwd met Fleur. Verder ben ik eigenaar van Double Sports, een uitzendbureau gericht op sportdocenten.

2. HOE HEB JE JOUW VROUW TEN HUWELIJK GEVRAAGD?

We waren op vakantie met de familie van Fleur in de Marche in Italië. Daar ben ik tijdens zonsondergang op het hoogste punt in de vallei, op het terras bij een klein restaurantje, op mijn knieën gegaan.

3. WAAR ZIJN JULLIE GETROUWD?

Wij zijn op 8 september 2023 getrouwd bij Beachclub BIRDS op Kijkduin. Een echte strandbruiloft dus 🙂

4. HOE ZAG JULLIE DAG ERUIT?

Het was letterlijk en figuurlijk een prachtige dag. We gingen trouwen op het strand en het was ook prachtig weer. De ceremonie vond ook buiten op het strand plaats, dus dat was echt perfect. We hadden verder geen speciaal thema, omdat we de sfeer vooral toegankelijk en relaxed wilde houden.

Heel cliché, maar voor mij persoonlijk was het heel speciaal toen ik Fleur en haar vader aan zag komen lopen en ik haar voor het eerst in haar jurk zag en haar vader me haar symbolisch weggaf. Daarna hadden we nog een proost en taartmoment. Gevolgd door een prachtig gedekt diner met alle mensen die ons dierbaar zijn. Afsluitend met een spetterend feest!

5. JE HEBT JE TROUWPAK op maat LATEN MAKEN DOOR BIJ I AM LUIGI, HOE BEN JE BIJ HEM TERECHT GEKOMEN?

Ik liep regelmatig door de Herenstraat en de etalage zag er altijd uit als een snoepwinkel. Toen dacht ik al, als ik ooit ga trouwen, dan loop ik daar naar binnen voor een mooi trouwpak!

Nick van Duyn trouwen
Nick en Fleur op het strand

6. HAD JE VAN TEVOREN AL INSPIRATIE OP GEDAAN HOE JE PAK ERUIT MOEST KOMEN TE ZIEN?

Ik wist altijd al dat ik op het strand wilde trouwen en dat ik een lichtkleurig pak zou willen, dus dat plaatje had ik al in gedachten toen ik bij Bart Jan naar binnenliep.

7. VOND JE HET MOEILIJK OM KEUZES TE MAKEN?

Toen ik bij I Am Luigi binnenkwam voelde het gelijk goed. Ik wist dat ik bij Bart Jan in goede handen was. Zoals gezegd had ik al in gedachte welke richting ik op wilde, maar Bart Jan heeft me geweldig geadviseerd, waardoor ik uiteindelijk precies het pak kreeg met de kleur, details en pasvorm die ik wilde en bij mij past.

8. HOE HEB JE HET LATEN MAKEN VAN TROUWPAK op maat UITEINDELIJK HELEMAAL ERVAREN?

Wat ik mooi vind, is de totaalbeleving die je bij I am Luigi krijgt. Je bent geen nummertje. Je voelt echt dat je de onverdeelde tijd en aandacht krijgt. En het resultaat, dat mag er natuurlijk zijn 🙂

9. TIPS VOOR ANDERE GROOMS?

Loop gewoon naar binnen bij I am Luigi! Betere kwaliteit en service ga je niet vinden!

LUIGI’S GROOMS