JULIEN LATREILLE

GROOMS AAN HET WOORD

Meet Luigi’s Grooms! Julien vertelt hoe hij zijn vrouw Isabelle ten huwelijk vroeg en over hun bruiloft in Noord-Macedonië. 

1.WIE BEN JE?

Mijn naam is Julien Latreille. Ik ben 29 jaar en woon in Delft. Ik werk als advocaat in Amsterdam en verwacht mijn eerste kind in november 2023.

2. HOE HEB JE JOUW VROUW TEN HUWELIJK GEVRAAGD?

Ik heb mijn vrouw ten huwelijk gevraagd tijdens een vakantie in Zwitserland. Als verrassing zijn wij gaan paragliden en bij de landing heb ik haar ten huwelijk gevraagd.

3. WAAR ZIJN JULLIE GETROUWD?

Wij zijn getrouwd in Noord-Macedonië aan het meer van Ohrid.

4. HOE ZAG DE DAG ERUIT?

Ons huwelijk was een meerdaagse samenkomst van onze beste vrienden en familie. Wij verbleven het hele weekend met dit gezelschap in een hotel in Ohrid. De festiviteiten begon op vrijdagavond met een cocktailparty, zodat de gasten elkaar beter konden leren kennen. Op zaterdag vond de ceremonie plaats aan het meer van Ohrid. Hier bevindt zich op een klein bergje aan het meer een kerk genaamd the Church of Saint John the Theologian. Hier vond de ceremonie buiten plaats. Qua thema/kleuren hielden wij natuurlijke en aarde tinten aan.

5. JE HEBT JE TROUWPAK LATEN MAKEN DOOR BART JAN BIJ I AM LUIGI, HOE BEN JE ZO BIJ HEM TERECHT GEKOMEN?

Mijn zwager kent Bart Jan al langere tijd en is altijd erg tevreden. Om deze reden zijn wij bij I am Luigi gaan kijken.

Luigi's groom Julien knoopt stropdas
Luigi's groom Julien detail binnenkant vest

6. HAD JE VAN TEVOREN AL INSPIRATIE OP GEDAAN HOE JE PAK ERUIT MOEST KOMEN TE ZIEN?

Ik had samen met mijn vrouw van tevoren gekeken naar wat wij leuk vonden quA kleding, kleur en details. Ik had dus goed voor ogen hoe het pak er ongeveer uit moest komen te zien.

7. VOND JE HET MOEILIJK OM KEUZES TE MAKEN?

Het was erg prettig dat Bart Jan alle verschillende opties kon uitleggen en laten zien. Hij heeft goed geholpen met het uitzoeken van de stof en heeft meegedacht met de verdere details en uitwerking van het pak. Daarnaast had ik mijn schoonzus bij mij die gelukkig kon helpen met het maken van moeilijke keuzes.

8. HOE HEB JE HET LATEN MAKEN VAN EEN TROUWPAK op maat UITEINDELIJK ERVAREN?

Het was een onwijs leuke ervaring. De services is snel en erg goed. Bart Jan is onwijs vriendelijk en toegankelijk en weet precies waar hij over praat. Het is mij zelfs zo goed bevallen, dat ik ook voor mijn werk een nieuw pak door Bart Jan heb laten maken.

9. TIPS VOOR ANDERE GROOMS?

Maak je niet druk! Bart Jan zorgt dat jij er top uitziet op jouw huwelijksdag!

LUIGI’S GROOMS