Business attire.

De tailors van I am Luigi zijn meesters in hun vak en hebben als doel om voor elke man de perfecte garderobe samen te stellen. Wij begrijpen dat kleding niet alleen een weerspiegeling is van je persoonlijke stijl, maar ook een verlengstuk van jezelf. Daarom gaan we verder dan alleen het leveren van op maat gemaakte essentials; we streven ernaar om kledingstukken te creëren die niet alleen naadloos aansluiten op je lichaam, maar ook perfect passen bij jouw levensstijl. Of het nu gaat om een klassiek pak of een zakelijk maatpak met moderne details, onze tailors stellen de stof en het design zo samen, dat het past bij wat jij wilt uitstralen.

Luigi vult formulier in

1.

Het opmeten

We ontvangen je in onze prachtige winkel in Voorburg en nemen rustig je wensen door. Doe vooral vooraf inspiratie op, zodat wij een goed beeld krijgen van jouw wensen.

Luigi met knopen

2.

Stofkeuze en details

Luigi neemt jouw maten nauwkeurig op nadat de gewenste kledingstukken zijn besproken. Voor ons ruime assortiment stoffen werken wij met vooraanstaande leveranciers.

Close-up van passessie half gestikt pak

3.

Atelier

In ons atelier gaan we aan de slag met jouw maatkleding. We hebben aandacht voor de kleinste details, van stitching tot handgemaakte knoopsgaten en perfect matchende patronen.

Luigi neemt metingen van schouders man in spiegel

4.

Fitting

Na 6 tot 8 weken kom je langs voor de eerste fitting. Je ziet voor het eerst de outfit met alle prachtige details. Eventuele aanpassingen worden in de fitting besproken.

|  Voor alle zakelijke gelegenheden

Luigi poseert in blauw pak
Luigi in Bruin pak met stropdas
Luigi in zwart gestreept pak
Luigi
Luigi poseert in blauw pak aan telefoon

HET PERFECTE BLAUWE MAATPAK

Een goed blauw pak is essentieel voor de man die maatpakken draagt voor zijn beroep. Het blauwe pak is een tijdloze klassieker en wordt vaak geassocieerd met vertrouwen, stabiliteit en betrouwbaarheid. Dit maakt blauw een populaire keuze voor professionele kleding. Uiteraard zijn er tientallen blauwtinten en variaties in stoffen te bedenken, dus saai hoeft deze essential niet te zijn. Onze tailors zullen jou adviseren over wat het beste past bij jouw wensen.

Luigi poseert in blauw pak aan balustrade
Luigi in grijs met wit gestreept three-piece pak

Een maatpak dat écht bij jou past

Een zakelijk maatpak hoeft niet basic te zijn. Door te variëren in stoffen, kleuren en pasvormen, kun je een heel ander beeld creëren. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig grijs pak met een mooie streep of ruit in een luxe flanel, of een pak in een modekleur, zoals groen of bruin. Met een maatpak kun je je eigen stijl tot uiting brengen. Doordat je de volledige controle hebt over de keuze van stoffen, kleuren, patronen en details, kun je een uniek en persoonlijk kledingstuk creëren dat perfect past bij jouw smaak en bij wat je wil uitstralen.