AFSPRAAK MAKEN?

PLAN EEN AFSPRAAK IN

"*" geeft vereiste velden aan

Luigi toast met een old fashioned

PLAN EEN PASSESSIE

Ben jij klaar om de wereld van luxe maatkleding te betreden? Aarzel dan niet en neem nu contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij heten je van harte welkom in onze prachtige winkel in Voorburg, waar we je graag verwelkomen met een heerlijke espresso of een fantastisch glas wijn.

We beginnen iedere afspraak met het bepalen van jouw behoefte. We kijken niet alleen naar je postuur, maar laten ons ook graag inspireren door jouw levensstijl én het draagmoment. Voor welke gelegenheden ben je van plan het kledingstuk te gebruiken? Hoe vaak wil je het dragen? Reis je vaak? Zit je veel in de auto? Hoe completer het plaatje, hoe beter wij voor ogen hebben welke kwaliteit het beste bij jouw kledingstuk past. 

Nadat we jouw behoeften en voorkeuren in kaart hebben gebracht, is het tijd om de stoffen te kiezen. We werken samen met de beste stoffenhuizen van de wereld, zoals Loro Piana, Drapers en Holland & Sherry. Je krijgt de kans om verschillende stalen te bekijken en te voelen, zodat je de stof kunt kiezen die het beste bij jouw smaak en de beoogde gelegenheden past.

Maar daar stopt het niet. We gaan verder met het verfijnen van de details die jouw maatkleding uniek maken. Je hebt de mogelijkheid om de stiksels, knopen, voering en andere afwerkingselementen te personaliseren. Alles wordt afgestemd op jouw voorkeuren en stijl, zodat je de perfecte maatkleding krijgt die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Samen met jou bepalen we de fit en het uiteindelijke design. Alle snijpatronen bewaren we vervolgens voor je. Wel zo makkelijk bij een volgende aankoop.