EVENING ATTIRE

I am Luigi onderscheidt zich door vakkundigheid op het gebied van specialismen. Wij maken graag een prachtig ‘standaard’ maatpak voor elke gelegenheid. Maar voor net dat beetje extra elegantie ben je bij I am Luigi al helemaal aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een luxe, op maat gemaakte tuxedo voor een galadiner of een fraai handgemaakt dinner jacket voor een bruiloft, wij garanderen dat jouw outfit de meest indrukwekkende van de avond zal zijn.

Luigi vult formulier in

1.

Het opmeten

We ontvangen je in onze prachtige winkel in Voorburg en nemen rustig jullie trouwdag door. Doe vooral vooraf inspiratie op, zodat wij een goed beeld krijgen van jouw wensen.

Luigi met knopen

2.

Stofkeuze en details

Luigi neemt jouw maten nauwkeurig op nadat de gewenste kledingstukken zijn besproken. Voor ons ruime assortiment stoffen werken wij met vooraanstaande leveranciers.

Close-up van passessie half gestikt pak

3.

Atelier

In ons atelier gaan we aan de slag met jouw maatkleding. We hebben aandacht voor de kleinste details, van stitching tot handgemaakte knoopsgaten en perfect matchende patronen.

Luigi neemt metingen van schouders man in spiegel

4.

Fitting

Na 6 tot 8 weken kom je langs voor de eerste fitting. Je ziet voor het eerst de outfit met alle prachtige details. Eventuele aanpassingen worden in de fitting besproken.

|  VOOR ELKE GELEGENHEID

Luigi in witte smoking met old fashioned
Luigi poseert in bordeaux smoking met old fashioned
Luigi poseert in groene smoking

TUXEDO

Een tuxedo is het toppunt van formele kleding voor mannen en straalt pure elegantie uit. Een klassieke tuxedo bestaat uit een zwart smokingjasje met zijden revers en een bijpassende pantalon met een zijden bies aan de zijkant. Dit wordt gecombineerd met een wit overhemd met blinde knoopssluiting en een zwarte strik. Dit iconische ensemble is een vaste keuze voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, gala’s en andere black tie evenementen. De kracht van een luxe, op maat gemaakte tuxedo ligt in de scherpe lijnen, luxe stoffen en aandacht voor detail.

Luigi schenkt cocktail
Luigi in witte smoking met old fashioned

DINNER JACKET

Op zoek naar net dat beetje extra? Een dinner jacket is het perfecte kledingstuk voor als je je wilt onderscheiden en is een mooie toevoeging voor je garderobe. De populairste kleur is wit, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld donkergroen. Het dinner jacket is speciaal voor gelegenheden waar de dresscode black tie geldt en is goed te combineren met je tuxedo-broek. 

SMOKING JACKET

Het smoking jacket is een tijdloos en elegant kledingstuk. De oorsprong ervan gaat terug tot de 19e eeuw, toen mannen zich na het diner terugtrokken in hun privévertrekken om te genieten van het roken van pijpen of sigaren. Het smoking jacket is meestal gemaakt van luxe stoffen, zoals fluweel of zijde en heeft een losse pasvorm, sjawlkraag en decoratieve elementen.

Luigi in bordeaux smoking met old fashioned