Samenwerking tussen de Haagsche Rugby Club & I am Luigi officieel!

8-9-2019

Vorige week hebben wij onze samenwerking beklonken tijdens de opening van het nieuwe clubhuis en de jaarlijkse seizoensopening, die werd afgesloten met de eerste wedstrijd van HRC. Die direct gewonnen werd door HRC en dat kan wat ons betreft geen toeval zijn 😉

 

HRC is een club waarbij het goed toeven is. Qua sfeer en professionaliteit. Een club met een goede jeugdopleiding en een club die voornamelijk drijft op eigen kracht. Op een enkeling na vormen spelers die het rugbyspel in Den Haag hebben geleerd door de jaren heen het eerste team. Een van hen, Michel van der Loos, maakte van 1974 tot 1984 furore in het buitenland. Met de bijnaam “The Tulip” speelde Van der Loos in Wales (Ebbw Vale), Engeland (Cardiff en Bath), Australië (Port Hacking) en Frankrijk (Narbonne). De bekerwinst in Frankrijk met Narbonne en de uitverkiezing in Australië tot beste tweede rijer, zijn duidelijk hoogtepunten in de carrière van Van der Loos. Prestaties waar HRC trots op is.

 

 

Wil jij ook een samenwerking opzetten met jouw bedrijf of sportclub? Reageer in de comments of neem direct contact met ons op.